torstai 27. marraskuuta 2008

Vauvan lapasetKuka tekisi täydellisen naistenlehden? Järkeviä juttuja, mutta ennen kaikkea HIENOJA vaatteita, hyviä ja kekseliäitä ruokia, ihania asuntoja, kosmetiikkaa ja muuta hömppää. Mutta (ja tässä on se vaikeus): ei liian hömppää. En ole kovin konkreettinen vaatimuksissani, tiedän. Jos olisin, tekisin sen lehden itse.

Olivia tuli alkuviikosta ja Trendi eilen. Trendistä olenkin yrittänyt päästä eroon koko syksyn. Vihdoin puhelimessa jonottelujen ja epäonnistuneiden nettiperuutusten lähetin sinne aivan liioittelevan viestin, jonka otsikko oli "Voi antakaa minun perua Trendin tilaus". Antoivat. Muutama numero tulee kuitenkin vielä.

Naistenlehtien lueskelun ohessa sain Turkan lapaset valmiiksi.

Lanka: Alvitan Alpaka-lanka (väri 2289)
Koko: n. 1-vuotiaan.
Ohje: Luo 32 s sukapuikoille. Neulo 5 krs helmineuletta suljettuna neuleena. Jatka 12 krs sileällä neulella. Neulo 9 krs 2o 2n -joustinneuletta. Jatka sileällä neuleella. Tee yksipuoleinen levennys peukaloa varten (varsinaista peukaloa näihin lapasiin ei tule): levennä joka 2. krs 4 x 1 s neljännen puikon 2. s kohdalla. Neulo 5 krs sileää neuletta, tee seuraavilla kierroksilla 3 krt ylivetokavennus peukaloa varten lisättyjen silmukoiden poistamiseksi. Neulo 11 krs sileää neuletta, päätä lapanen sädekavennuksella. Toisessa lapasessa tee peukalolevennys ensimmäisen puikon lopussa.

Ei kommentteja: